iziFactuur is een online softwarepakket waarmee u kunt facturen, de uren van uw medewerkers kunt registeren en incidenten (tickets) kunt aanmaken, beheren en volgen.

iziFactuur is zeer gebruiksvriendelijk, u hebt geen boekhoudkundige achtergrond nodig.

Platform onafhankelijk

iziFactuur werkt gewoon op elk apparaat dat verbinding heeft met internet.

iziFactuur is een webapplicatie en dus is iziFactuur niet gebonden aan een platform. U kunt via iedere computer, laptop, tablet of telefoon, die verbinding heeft met internet, werken met iziFactuur.

Eenvoudige interface

Eenvoudig en toch uitgebreid, dat was onze uitdaging. Wij vinden zelf dat we erin geslaagd zijn om dit doel te verwezenlijken.

De interface is zo opgebouwd dat u, door middel van enkele duidelijke pictogrammen, een keuze kunt maken uit de meest basale functies. Door de intuïtieve interface bent u snel vertrouwd met iziFactuur. Daarbij komt dat het pakket een frisse en eigentijdse uitstraling heeft.

Modulair opgebouwd

De flexibele opbouw van iziFactuur garandeert dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Naast de uitgebreide functionaliteiten, die in de basisversie worden geleverd, kunt u iziFactuur uitbreiden met modules.

Momenteel zijn er twee modules leverbaar: de module urenverantwoording en de module BTW verlegd facturen. Module Facturatie btw verlegd Verlegt u btw naar een andere ondernemer? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van de module facturatie btw verlegd. U kunt dan per regel specificeren hoeveel procent van het btw-bedrag u wilt verleggen. Module Urenverantwoording U wilt uw binnen- en buitendienst zo efficiënt mogelijk laten samenwerken? Of u hebt een servicegerichte onderneming en wilt inzicht verkrijgen in het aantal gewerkte uren van uw medewerkers? Dan is onze module urenverantwoording wellicht de oplossing. Wanneer een servicemelding binnenkomt kunt u deze in het systeem registreren en koppelen aan een medewerker. Door een status toe te kennen aan de melding, heeft iedereen in de organisatie te allen tijde inzicht in de huidige status van de servicemelding. Nadat alle acties die bij de melding horen zijn afgerond kunt u het met éen druk op de knop een factuur opstellen. De klant ontvangt dan een factuur en een werkbon met een uitgebreide specificatie van de genomen acties.

Factureren, waar u ook bent

Doordat iziFactuur een webapplicatie is, kunt u altijd en overal met iziFactuur aan de slag. Daarbij komt dat u iziFactuur op ieder mobile device kunt gebruiken.

Zo kunt u nog efficiënter werken wanneer u onderweg bent. Dat scheelt ook veel administratief werk wanneer u 's avonds thuis komt.

iziFactuur is uitvoerig getest op verschillende tablets en telefoons en de daarbij behorende besturingssystemen, zoals Android, iOS en Windows 10 mobile.

Veiligheid staat voorop

Wij maken gebruik van HTTPS. De data die u in iziFactuur invoert wordt versleuteld tijdens het versturen, waardoor het het voor een buitenstaander onmogelijk is om te weten welke gegevens wordt verstuurd.

Back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van uw gegevens. Mocht er iets gebeuren met uw administratie, hebben wij altijd een back-up van de vorige dag voor u. Het maken van dagelijkse back-ups zijn maar een klein onderdeel van ons systeem. We bewaren de oude back-ups ook 7 dagen, zodat u uw data tot een week terug bij ons kunt opvragen. Naaste het maken van back-ups zorgen we er ook voor dat de data die uw verstuurd vanaf uw locatie naar onze server versleuteld wordt verstuurd en veilig wordt opgeslagen. We gebruiken hiervoor HTTPS en SSL certificaten.

Uptime 99,9%

De server waar iziFactuur op draait is niet alleen veilig, hij is ook stabiel. Wij streven naar een zo hoog mogelijke uptime. Minimaal 99.9% maar feitelijk ligt dit hoger. De enige verstoring is het zeer beperkte, preventieve en reguliere onderhoud.

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen.

Dit kan d.m.v. gebruik te maken van bovengenoemde contactgegevens, of door gebruik te maken van ons contactformulier:


Lees meer over domeinregistratie

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.