Een website die werkt en die u zelf kunt aanpassen

Onze webisites zijn altijd uniek en speciaal voor onze klanten gemaakt

Een professionele website is onmisbaar voor een bedrijf dat vooruit wil. Potentiële klanten vinden u sneller, een webshop kan u veel verkoopkosten besparen en bent u met onze nieuwsbrief en sociale media integratie oplossingen in staat om nieuws snel te verspreiden waardoor u gemakkelijker zelf nieuwe klanten zult werven.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen altijd met een goed gesprek. Dat kan bij ons, onder het genot van een heerlijke bak koffie, maar liever doen we dat bij u op het bedrijf zodat we zien, horen en ruiken wat u uw klanten te bieden heeft. Tijdens dat gesprek bepalen we met elkaar de doelgroep, doelstellingen, verwachtingen en wensen.

Ontwerpen, schetsen en vormgeven

Naar aanleiding van het gesprek stellen we de structuur van de site vast, welke pagina’s er moeten komen en hoe de indeling van de pagina’s wordt. Ook stellen we de navigatiestructuur vast.

Aan de hand van deze informatie maken we de zogenaamde ‘wireframes’. Dit zijn de schetsen van uw website, maar nog zonder afbeeldingen. Zo ontstaat er een eerste beeld van hoe de website er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Eigen ‘look and feel’

Nadat we samen de wireframes hebben doorgesproken gaan we de wireframes omzetten in een grafisch ontwerp. Wij zorgen voor een professionele uitstraling die volledig wordt geïntegreerd in uw huidige huisstijl. Dit ontwerp sluit helemaal aan bij uw doelgroep en het doel van uw website.

Het goedgekeurde ontwerp zal worden omgezet naar een Joomla template.

Huisstijl ontwerp

Heeft u nog geen huisstijl? Geen probleem, wij ontwerpen heel graag een logo en huisstijl. We beginnen met een concept, zo’n concept wordt in een of meerdere feedback rondes geëvalueerd en geoptimaliseerd totdat het definitieve ontwerp naar wens is.

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat u aan deze algemene informatie niet voldoende heeft. Daarom maken we graag een afspraak met u om u het hele verhaal te vertellen. Dit kan telefonisch op nummer 0184 – 65 41 27 of stel uw vragen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01

Hosting van uw website

Wanneer u een website laat ontwikkelen moet deze natuurlijk toegankelijk zijn voor de bezoekers. Om dit mogelijk te maken wordt uw website geplaatst op een beveiligde server die een permanente verbinding heeft met het internet.Lees meer over webhosting

Uw eigen domeinnaam

Wilt u een website laten bouwen, of wilt u zelf een website gaan bouwen? Het begint allemaal bij het kiezen van een goede naam voor uw website. Bent u op zoek naar een goede naam voor uw site? We kunnen u helpen met het kiezen van een domeinnaam en de registratie ervan.


Lees meer over domeinregistratie

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.