Office 365: Uw Office overal bij de hand

Op kantoor of onderweg; uw Office programma’s altijd binnen handbereik.

De cloud, wie heeft er niet van gehoord? Maar wat houdt het eigenlijk in? De cloud is eigenlijk een verzamelnaam voor alle software, computers en gegevensopslag die via het internet worden aangeboden. De cloud is een techniek waarmee schaalbare online diensten kunnen worden aangeboden. De cloud is dus altijd een flexibele oplossing.

De diensten die wij leveren

Microsoft Office365

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor standaardoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan Office365 waaronder diensten vallen als Exchange Online, SharePoint Online, Office 2016 en Skype voor bedrijven.

Voordelen van Office365 zijn o.a. dat u altijd en overal uw Office bij de hand heeft. Verder zijn de licentiestructuren eenvoudiger en is Exchange en Office beter betaalbaar geworden voor het midden- en klein bedrijf.

Wilt u meer informatie over Office365, lees er hier dan meer over.

Online factureren met iziFactuur

CommPro Automatisering heeft haar eigen facturatiepakket ontwikkeld waarmee u in een handomdraai een inkoop en verkoopfactuur kunt maken. De factuur mailt u eenvoudig naar de klant en u heeft een duidelijk en eenvoudig overzicht van de gemaakte inkopen, verkopen en het bruto resultaat.

Wilt u meer weten over iziFactuur? Lees er hier meer over.

Online back-up

Nooit meer uw bestanden kwijt, omdat alles veilig wordt opgeslagen op een andere locatie.

U kent dat wel; u heeft een back-up systeem, maar u vergeet de tapes of harde schijven te verwisselen. Het vereist een ijzeren discipline om dit dagelijks of wekelijks te doen.

Met online back-up behoren deze problemen tot het verleden. Online back-up ontzorgt en geeft zekerheid.

Meer informatie over onze online diensten?

Neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0184 – 65 41 27 en u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.