Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde programma’s zijn altijd binnen handbereik. Daarnaast krijgt u altijd de nieuwste versie van Office. Met de Office-toepassingen kunt u vanaf uw pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat in realtime met anderen delen.

Wat heeft Office365 te bieden?

Office365 is met name ontworpen voor uw gemak. U kunt slimmer samenwerken met uw collega’s door gebruik te maken van SharePoint en gemakkelijker communiceren door gebruik te maken van Lync. Daarnaast kunt u de Exchange server van kantoor helemaal omzetten naar de cloud door te migreren naar Exchange Online.

Veiligheid

Office 365 is een streng beveiligde service die is ontworpen volgens de Ontwikkelcyclus voor Microsoft-beveiliging. Microsoft brengt de aanbevolen procedures samen uit twintig jaar bouwen van bedrijfssoftware en beheren van online services, zodat u een oplossing hebt met geïntegreerde software-als-een-service.

Op serviceniveau wordt in Office 365 gebruikgemaakt van gelaagde bescherming voor het bieden van beschermingsfuncties met fysieke lagen, logische lagen en gegevenslagen, en aanbevolen werkprocedures. Bovendien kunt u in Office 365 gebruikmaken van besturingselementen op bedrijfs-, gebruikers- en beheerdersniveau om de omgeving nog beter te beveiligen.

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.