Is uw bedrijf klaar voor de nieuwe privacy wet?

Als ondernemer moet u deze privacywetgeving echt naleven. Wij helpen u graag.

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er speelt in de wereld van de ICT. Doordat we een klein bedrijf zijn en ons richten op de bedrijven met een maximum tot ongeveer 30 werkplekken weten we ook precies wat er speelt bij onze klanten.

Kundig advies

Automatisering is altijd maatwerk, daarom willen we u graag helpen om het beste uit uw systemen te halen. Dit doen we door u goed en gedegen te adviseren. We bieden u graag een goede en doordachte oplossing die bij uw bedrijf past.

Snelle service met een persoonlijke aanpak

CommPro Automatisering richt uw IT-omgeving zo efficiënt mogelijk in. Daarnaast krijgt u bij ons een vaste contactpersoon. Mocht er dan nog iets gebeuren waardoor het systeem niet naar behoren werkt, wordt u snel en persoonlijk geholpen. Zo willen we persoonlijk en betrokken zijn.

Er is meer

Maar we hebben meer in huis dan dat. We zijn ook een full-service internetbedrijf en hostingprovider. Zo ontwerpen, bouwen en onderhouden we uw website en ontwikkelen we maatwerk webapplicaties.

Meer weten?

Ondanks dat we u met onze website graag willen informeren is er nog veel meer te vertellen. U bent altijd welkom om bij ons een kopje koffie te komen drinken, dan praten we u graag bij. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 0184 – 65 41 27 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CommPro Automatisering

Nijverheidsweg 6a

3381 LM Giessenburg

Tel. 0184 - 65 41 27

Fax 087 – 78 42 664

E-mail info@commpro.nl

IBAN: NL 63 INGB 0004545179

BIC: INGBNL2A

K.v.K. Rivierenland: 11065908

BTW nr. NL189491036B01
Wij zijn Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner

We zijn er best trots op dat we Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner (MSSMCSP) zijn geworden. We waren al Microsoft Partner, maar met deze certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen.

Nu zijn we officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over de overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft.Lees alles over onze clouddiensten

© 2019 CommPro Automatisering, alle rechten voorbehouden.